Fordítót keres? Ne menjen tovább

Használati útmutatóját, műszaki dokumentációját lefordítjuk.

Kérjen ajánlatot

Műszaki fordítás

A cégek fogaskerekei megakadhatnak, ha felmerül egy műszaki fordítás.

Irodánk gördülékeny fordításokat tesz ügyfelei asztalára, hogy olajozottan működjön a gépezet.

A feladat

A termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó útmutatók, kézikönyvek, használati utasítások és dokumentumok fordítása. A kihívás a műszaki terminológia, a szaktudás és gyakran a rövid határidő.

A megoldás

Profi műszaki fordítók szállítják műszaki fordításainkat. A teljes munkafolyamatot fordítástámogató eszközökkel végezzük, amely terminológiai és stilisztikai egységes szöveget eredményez.

Átgondolt folyamatok

Projektvezetés

A megfelelő fordító és a megfelelő lektor számára remek feladat egy angol-magyar vagy egy német-magyar fordítás. A műszaki szaktudással remek kihívás és motiváció szerezhető egy ilyen feladatra.

Terminolóiakezelés

Szeretné, ha a fordításban egy kifejezés mindig ugyanarra a megfelelő kifejezésre fordulna? A szótárprogramunk biztosítja a megfelelő fordítás, igény esetén a fordítás előtt a szakterminológiát egyeztetjük a megrendelővel.

Kommunikáció

Munkatársaink nem félnek kérdezni, és figyelnek a válaszokra. Szükség esetén kapcsolatba lépünk Önökkel. Hosszú távú együttműködés esetén az összegyűjtött információkat rendszerezzük, és bekerülnek adatbázisaikba ezek a fordítói referenciák.

A forgalmazott termékhez és szolgáltatáshoz kapcsolódó útmutatók, felhasználói kézikönyvek, használati utasítások és dokumentumok fordítását biztosítani kell. Vegyipari, gépipari, autóipari, elektronikai, elektrotechnikai gyártócégek, forgalmazók, leányvállalatok, mérnöki irodák munkáját segítjük professzionális fordítási szolgáltatásainkkal az alábbi területeken:

Gyártáshoz kapcsolódó anyagok fordítása: szervizkönyv fordítás, gépkönyv fordítás, műszaki dokumentáció fordítás, használati útmutató fordítás, használati utasítás fordítás, kezelési útmutató fordítás, termékkatalógus fordítás, prospektus fordítás, specifikáció fordítás, műszaki rajz fordítás, geodéziai fordítás, vegyipari fordítás, robotika fordítás, automatizálás fordítás, gépipari fordítás, autóipari fordítás, alkatrészlista fordítás, tervrajz fordítás, gyártási dokumentáció fordítás, műszaki engedély fordítás, biztonsági adatlap fordítás, energetikai tanúsítvány fordítás stb.

Kattintson ide, és kérjen árajánlatot!
Rövidesen válaszolunk.

A Cielito Lindo tanulmánya az Európai Unió többnyelvű jogalkotásáról

Fordítástámogató eszköz képzés

Fordítóinknak ingyenes oktatást tartunk az SDL Trados fordítástámogató szoftverről. A használat során folyamatos támogatást nyújtunk a Trados Studio és a Memoq használatához.

Fordítókalauz az európai uniós fordításról

Rólunk mondták

Köszönjük a gyors fordítást, így le tudjuk adni a pályázatot időben. Legközelebb is Önökhöz fordulunk.
Szabó Edit, Budapest

Azért szeretek a Cielito Lindo fordítóirodával dolgozni, mert pontosan azt a szolgáltatást nyújtják, amire nekünk szükségünk van. Az ismétlődő szövegrészek fordításáért kedvezményt adnak, a szóhasználatot és a stílust pedig velünk egyeztetve alakítják ki, így nekünk már nem kell utólag javítgatni a fordítást. Mindezt pontosan a határidőre és kedvező áron.
Orsolya, irodavezető

Lenyűgöző, egységes fordítás, és remek volt az együttműködés. Köszönjük.
László, ügyvezető

Fordítói gyakornoki képzés

Irodánk rendszeresen részt vesz az oktatásban. A szakfordítói gyakorlatok keretében gyakornokokat fogadunk, akik részt vehetnek a fordítási feladatokban, és kellő visszajelzést kapnak lektorainktól.
Gyakornokaink esetenként egy ideig projektvezetőként tovább dolgoztak irodánknál, és közülük több ügyes szakfordító bekerült a fordítói csapatunkba.